Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 123
|
|
33
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / Milli takım konuşmaları
|
: Kasım 18, 2008, 11:46:16 ÖÖ
|
|
Fatih Terim: Hakan sen topları Necatiye indireceksin Hakan Şükür: Tamam abi Fatih Terim: Abi degil hoca diyeceksin Hakan Şükür: Kime Necati ye mi hoca diyecem? Fatih Terim: Hayır ***** herif bana Hakan Şükür: iyi de sen oynamıyon ki , topları sana indirsem taç olur Fatih Terim: Fatih soyun Hakanın yerine oynuyorsun Fatih Terim: Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor !? Tuncay Şanlı: İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı , leptopa ne der bilemicem Fatih Terim: Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulübesinde Gökdeniz Karadeniz: Len Tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter oynarız Fatih Terim: Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor Emre: Hocam ayıp oluyor ama , her duyduquna inanacaksan işimiz var senle Fatih Terim: Hakan soyun oyuna girecen Oğuz Hoca: Hakan yok hocam Fatih Terim: Nasıl yok !? Oğuz Hoca: Teravihe gitmiş , Ramazan ya o bakımdan Fatih Terim: hönk Fatih Terim: Yıldıray ısın Yıldıray: 50 saattir ısınıyom , buharlaşacam ya Fatih Terim: Oguz soyun oyuna girecen Oguz Hoca: Hönk! Hocam ben futbolu bırakalı 8 sene oldu , antrenörüm ben Fatih Terim: Valla mı len! Oguz Hoca: Ulan tam bunadı bu Fatih Terim: O boynundaki ne evladım Hakan Şükür: At nalı hocam , uğur getirsin diye taktım Fatih Terim: Ayagına tak sen onu ayagına töbe töbe!
|
|
|
|
|
35
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / erkeğin hayatını karartan soru
|
: Kasım 18, 2008, 11:45:20 ÖÖ
|
|
Kadin: Sacimi kestireyim mi ? Erkek: Olur Kadin: Ama kiyamiyorum Erkek: Oyleyse kestirme Kadin: Canim degisiklik istiyor... Erkek: O halde kestir Kadin: Bana akil vermeyi birak, delilere verir gibi... Erkek: Eger nasil hosuma gittigini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun sacli. Bunu biliyorsun. Kadin: Beni tanidiginda kisaydi Erkek: Ve sana tam olarak ne dedigimi hatirliyorum: 'Ne guzel olurdun uzun sacla'. Kadin: Ama herkes kesmemi soyluyor Erkek: Bu durumda kuafore git ve birak uyuyayim lutfen. Bunu senden Allah rizasi icin istiyorum Kadin: Peki nasil kestireyim ? Kat kat mi yoksa percemli mi? Erkek: Kat kat Kadin: Bana yakisacagini sanmiyorum, cunku sacim cok duz Erkek: Birak percemli olsun Kadin: Cok yorucu Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin Kadin: O zaman asla uzatamam Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme guzelim Kadin: Bana guzelim deme !!!!!!! Erkek:?!?!?!?!!
|
|
|
|
|
36
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / Annelerimizden Neler Öğrendik
|
: Kasım 18, 2008, 11:44:57 ÖÖ
|
|
Mantıklı düşünmeyi, İleri görüşlü olmayı, Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu, Dayanıklı olmayı, Sabırlı olmayı, Olgun olmayı, Adaleti...
İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi "Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"
Duaların Gücünü: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..."
Zamana karşı yarışmayı: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."
Mantıklı Düşünmeyi; "Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"
İleri görüşlü olmayı: "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına bir şey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun."
Hayatın trajikomik yanlarını: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem...."
Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu: "Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!"
Dayanıklı olmayı: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"
Hava raporu tahmini yapmayı: "Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."
Abartmayı: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye...!!"
Davranış Psikolojisini: "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ?..."
Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil" diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"
Kıskanmayı: "Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kac milyon çocuk var biliyor musun..."
Sabırlı olmayı; "Baban eve gelsin, sen görürsün''
Hakkımızı alacağımızı; "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"
Diyalog kurmayı; "Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!" "Ne söyleyeyim anne?" "Sus!! Bana cevap verme!!!"
Tıp bilgilerini: "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin"
Olgun olmayı; "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."
Genetik bilgileri; "Sen de o lanet olası babana çektin."
Bilgeliği; "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."
VE .....Adaleti; "Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar...
|
|
|
|
|
37
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / Öküzler ve Kuşlar..
|
: Kasım 18, 2008, 11:44:38 ÖÖ
|
|
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş mecburen .
Profesör kaşlarını çatarak : " Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz ! " demiş .
Öğrenci : " O zaman ben uçuyorum hocam ... " demiş
Profesör cevaba çok sinirlenmiş , ilk sınavda da öğrenciye takmış ve sınavını başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış .
yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış . Profesör öğrenciye : Sana son bir soru soracağım demiş . Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayalet demiş , birinde akıl diğerinde ise para var demiş . Hangi çuvalı alırsın bu durumda ? Öğrenci : " Para olan çuvalı seçerdim ... " Profesör : " Ben akıl olan çuvalı seçerdim ... " Öğrenci :" Normal ! Kimde ne eksikse onu seçer ... demiş bunun üzerine . Profesör çok sinirlenmiş , öğrencinin not defterini alıp içine " Öküz " yazmış . Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış .
Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : " Sayın profesör , imzanızı atmışsınız , fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz . " demiş …
|
|
|
|
|
38
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / Dolmuş muhabeti
|
: Kasım 18, 2008, 11:43:56 ÖÖ
|
|
DOLMUŞ MUHABBETLERİ 1) Şöför bey mübarek bi yerde inebilir miyim? -Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni...
2)Başıbüyük mü? Evet, başıbüyük - Ne zaman kalkar? -Sen oturursan kalkar bacım...Kaç vericem? 800.
3) Şöför:Arkadan vermeyen var mı? Yolcu: -Az önce eline verdik ya kardeşim..
4) Kadın: - Kızım dur! ben vereyim benimki bozuk zaten... Kızı: - Aman ne olcak sanki nasıl olsa benimki de bozulacak,ben vereyim!
5) Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi? Yok teyze biz taksime çıkıyoruz - Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim.
6) Yolcu:- Abi heykel'e çıkıyo mu? Şoför: - Yok abi, yanından geçiyo.
7) Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: - Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? - Ben kız değilim!!! - Amaaaan ne bileyim kızmısın dulmusun, uzat işte!!
Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi.Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, - 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andı
9) Mükemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine Şöför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama!
10) Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : - Niye sen mi kullancan
11) Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin. Al götür senden kıymetli mi
12) İstanbul' da, çok sıcak bir gunde,dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle -"Şöfeer bey klimayı açar mısınız cok sıcak olduu" demisti. Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı
13) Istanbul'dayiz . Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkicak, elemanın biri açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu:- "Kaptan, yer var mi?". Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: - "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım"
14) Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi. Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı Çocuklardan biri şoföre parayı uzattı: - Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın??
|
|
|
|
|
39
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / kahkahalara boğulacaKSINIZ
|
: Kasım 18, 2008, 11:43:33 ÖÖ
|
|
BABA&OGUL BABA: Matematikten kaç aldın? OĞUL: Fenerbahçenin son on senedeki şampiyonluk sayısını aldım baba! BABA: Ne 1 mi aldın? oglum hani sen sınıfın en akıllısıydın? OĞUL: Baba sen demez miydin “şampiyon olmasak bile en büyük biziz” diye! Belki matematikten 1 aldım ama yine de en akıllı benim BABA:... BABA: komsunun oglu kaç almış? OĞUL: Galatasaray’ın son beş yıldaki şampiyonluk sayısı kadar. BABA: elin oglu yüksek not alıyor sen kırık not getiriyorsun. Rezil ettin beni! OĞUL: Baba “ben Galatasaraylı arkadaşlar ‘tüm kupalar bizim oluyor en başarılı biziz’” diye benle dalga geçiyorlar, bana feneri tutturmakla rezil ettin beni dediğim zaman “boşver yine de en büyük biziz” demiyor muydun? Aynı hesap bana ne başkasının yaptığından en akıllı benim. BABA:.... BABA: öbür komşunun oğlu elinde bir belge ile geliyordu. Ne almış acaba? OĞUL: ali mi? O da takdir almış. Ama baba herifler hep kopya çektiler, soru kağıtlarını değiştirdiler. Anlayacağın olayda hile var. BABA: Sus be! Hem bir şey beceremiyor hem de başarılı insanlara çamur atıyorsun. OĞUL: Haydaa! Yahu Baba sen değil miydin “Galatasaray kupa biz de nal topluyoruz” dediğim zaman “Galatasaray şike yapıyor, hileyle kazanıyor” diyen. Bu da aynı hesap değil mi baba? BABA:.... BABA: Artık önümüzdeki dönem iyi olur karnen inşallah OĞUL: Hayatta olmaz baba. Bu hocayla bu müdürle sitttigin sene bu okul bitmez. BABA: Ne alakası var oğlum bitiren nasıl bitiriyor? Sınav kağıdına bir şey yazıyorsun da hocaların mı siliyor? Sen boş ver hocayı müdürü kendin çalış, dolu kagıt ver sınıfını geçersin. Hem madem okuldaki hocaların kötü dershane sınavında da sonuncu oldun buna ne diyeceksin? Oradaki hocalar ne seni tanır ne beni? OĞUL: İyi de Baba ben sana “Baba madem fedarasyon ve hakemler bu kadar kötü Galatasaray nasıl şampiyon oluyor? Biz sanki ceza sahasına girip gol atabiliyoruz da hakemler mi saymıyor? Biz boşverelim hakemleri kendi oyunumuzu oynayalım. Hem madem Türkiye’deki hakemler kötü avrupada da macar üçüncüsüne gol atamadan elendik buna ne diyeceksin? Oradaki hakemler ne Galatasaray’ı tanır ne feneri” dediğim zaman “olsun oğlum yine de en büyük biziz” demez miydin. Bu da aynı hesap iste. Ne olursa olsun en akıllı benim. BABA:....
|
|
|
|
|
40
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / süper nickler
|
: Kasım 18, 2008, 11:42:03 ÖÖ
|
|
îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?
вυ αℓєм∂є şєкℓi вєη уαραя вєη ѕiℓєяiм σуυηα вєη вαşℓαя вєη вiтiяiяiм işiηє gєℓмєzє gαмє σνєяя oğluumm
HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL orijinal ßiR a$K aRıyoRuM ! ! !
EsK!LeR! s!Ld!m çoktan ama kalem kırmızı olunca izi kalıyorrr
Git dedim "me"yi ekliyemedim
vaRLıqım hiSsediLmeyé biLir aMa yOkLuqumM kOyaR
Cafe crown gibi içimi ısıttın,lipton ice gibi sogutma sakın,hayatın tadı coca cola falan deil sensin Bi biskrem versem benm için GüLerMiSiN
Herkes Aynıyqen ßn FarqLıyDm $imDi Herqes Farq Peshinde Bn yiné aynıyım buda BnM FaRkImMm
Karmakarışıklaşmaktayım !
Ben ceketimi kaybetmişim,sen düğme arıyorsun
√ Unuttum DêMèk ßìLé Hà+îRLâMâK+îR
(L)xXx(L) L0√3 (L)xXx(L)
(; inSan umurSaMAdıQLarına Karsı hép eii dawRanır/
qidEn ßiTeR
' Gözümü ßoyamaya CaLı$ma OLum ßénim Dünyam Zati Rénqarénk
уıℓℓαя öη¢є вαηα вιя güℓ νєямιşтιη вυ güℓ ѕσℓυη¢α gєℓιяιм ∂ємιşтιη αℓℓαн вєℓαηı νєяѕιη güℓ ρℓαѕтιк çıктı ѕσℓмυyσ!!
KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim beLLi oLmas
๏̯͡๏ڪے
£ski Foto ' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn !
Bu Saatten Sonra Güvendiğim 2 Kişi .. Aynaya Baktığımda Gördüğüm , Var Olduğunu Bildiğim Ama Göremediğim kişi
Kendinizi PahaLı Zannetmeyin Hepinizin İndirimli GünLerini BiLiyorm ...
Her karesi siyahla doldurulmuş bir bulmacayım. Çözmeye çalıştıkça içimde kaybolursun...
|
|
|
|
|
42
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / komik sözler......(alıntıdır)
|
: Kasım 18, 2008, 11:38:44 ÖÖ
|
|
ilk seferde kazaNamazsan, suçu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi yok.
- Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi?
- Cok iyi halk oyunlari oynayan bir kazana ne deriz?...Iyi oynayan kazansin!..
- Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir.
- Dokuz parmaginda dokuz marifet var.Bir parmagiyla hep burnunu karistiriyor
- Mütevazi olun.Ben mükemmelligimi buna borçluyum
- Sayin abone... Aradiginiz istikamete dogru bütün hatlar doludur. Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz
- Herkes saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu. O bir radiKEL
- YAZILIDAN SIFIR ALDIM AMA ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI....
- Kadin hakki diye birsey olmaz. Hakki erkek ismi...
- Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim!
- Hayatta hiç bir seyi tamamlayamadim ama bu se...
- Sik**ameliyat olun, içiniz açilir...
- Ilahi Azrail sen adami öldürürsün
- Iki tür insan vardir: Iki tür insan vardir. diyenler ve demeyenler.
- Insanlar üçe ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler
- 1959 yilinda içilen kahvelerin hatiri dolmustur, duyurulur!
- Yasamaya ayri, yürütmeye ayri zaman mi ? Ben darbe kullaniyorum. Yikiyorum. Çikiyorum.
- Bilmemek ayip degil, Yeter ki çaktirma...
- Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar.
- Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin. Çok zevkli oluyor...
- Abi beni niye anlamiyon. Sende idrak yollari enfeksiyonu mu var?
- Ölüm korkusu sürekli degil mezarda biten geçici bir duygu
- Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin
- Ayda 200 milyon kazanmak ister misiniz?... O zaman aya gidin.
- Besbinkere söyledim abartmayi birak
- Son gülen sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun.
- Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz?
- Bir seyleri hatirlayamama ihtimaliniz seye baglidir, seye, hmmmm, kahretsin!
- Bu tüp bebek hatali; Hep gaz kaçiriyor...
- Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!!
- Bir fil elektrik direginden daha yüksege ziplayabilir mi? Elektrik diregi ziplayamaz ki!..
- Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong
- Çocugun biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis. Annesi de: -Olum hiç saç islatilmadan sampuanlanir mi? deyince çocuk: Ama anne bu sampuanda kuru saçlar için yaziyor!!!
- Temel, Fransa ya gitmis. Tabelada Fransa yaziyomus!! Oda AAA! Burayi da mi Sabanci aldi? demis!
- Adamin biri birgün eczaneye sinek ilaci almaya gitmis ve eczaci ona Sineginizin nesi var acaba? demis.
- Ege bir yunan gölü deeldir. -Ege bir Turk gölü de deeldir. -Binanaleyhh Ege bir göl deeldir.. (Kim söölemis bunu acaba)
- Iki adam muhabbet yapiyormus. Ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler, Ren geyigi demisler. Ne reni demisler, el fRENi demisler. Ne eli demisler, hanimeli demisler. Ne hanimi demisler, ev hanimi demisler. Ne evi demisler, dag evi demisler. Ne dagi demisler, Agri Dagi demisler. Ne agrisi demisler, bas agrisi demisler. Ne basi demisler, kusbasi demisler. Ne kusu demisler, muhabbet kusu demisler. Ne muhabbeti demisler GEYIK muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler...
- Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi
- Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim
- Ey yükselen yeni nesil... in ulan asagi
|
|
|
|
|
43
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / KOMİK SÖZLERRRR
|
: Kasım 18, 2008, 11:38:13 ÖÖ
|
|
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !? -
insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: hönk !
insan: ey ruh... ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız!
insan: ey ruh ! ruh: efendim abi
insan: ey ruh! bize gelecekten haber ver? fener-rize maçı ne olur? ruh: valla futbolla aram iyi değil şekerim
insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek!
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim :muck:
insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir??
insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız
insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at
insan: ey ruh? ruh: efet insan: bi tost,bi kola
insan:ey ruh?geldin mi? ruh: şlakkkk insank: anlatık be abi ne vuruyosun.
insan: ey ruh? ruh: ne vardı? ruh:okeye dördüncü arıyozda
insan:ey ruh? ruh: buyrun benim.. insan:aaaaaaaaaa
insan:ey ruuuuuuuhh? ruh:imdaaaatttttttttttttt
insan: ey ruh, geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma abi.. mesai bitti.. yarın ugra..
insan: ey ruh.. geldiysen haber ver.. ruh: geldim.. insan: baba noolcak benim bu halim beee.. seviyorum uleeeyynn.. bende ruh olmadan once sen gibi rakı masasında ruh cagirmistim.. bilmem anlatabildim mi?
insan: eyy ruuuhhhh.. ruh: vaaayyyy.. yok mu bişiler.. kafamizi kiralim..!
insan: eyy ruhh.. geldinmi.. ruh: baba sizin içerden çekmiyo galiba.. masayi balkona cikarin..
insan: eyyy ruuuhhh.. geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma canım benim.. yengenle beraberim.. az işim var.. insan: bardon baba.. sonra ugrarsın.. bizde ortam kurmustukta senden bahsediyoduk.. hadi yengeye selam..
|
|
|
|
|
44
|
Aksaray Üniversitesi / Paylaştıkça / Padişahlar Msn Kullanırsa
|
: Kasım 18, 2008, 11:37:55 ÖÖ
|
|
Harem kişisine titreşim gönderdiniz. Harem: buyrun padişahım? Padişah: slm nbr? Harem: iyi padişahım Harem: u? Padişah: bende iyim Padişah: cariyelerimin keyfi nasıl? Harem: keyifteler hamdolsun Padişah: bir iki tane gönderir misin baş cariyem Harem: tabi padişahım *Durumunuz meşgul olarak ayarlandı.*
-- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Haremdeki her cariyeye Venedik ten getirtilen laptopların dağıtılmasıyla vuku bulabilecek hadise:
-Padişah efendimiz konuşmaya katıldı. Padişah: son gelenler kimler web kameralarını açsınlar bakıyım Sofia: biz de sizi görebilecek miyiz haşmetbabları yoksa açmam kamerayı Padişah: ne haddine bre melun bu ne cüret -Cellat konuşmaya katıldı. -Sofia konuşmadan ayrıldı.
Padişah: lan vezir bak yeni fotoğraf gönderiyom kabul et Vezir: padişahım ayıp oluyor ama göndermeyin artık böyle cariye fotoları Padişah: konuşma lan tırt, kameranı açsana lan Vezir: ...
Padişah: slm kanka naber vezir : iyidir be hacı nolsun Padişah: yeni cariyeler gelmiş gördün mü taş taş Vezir : hehe Padişah: beni çağırıyolar hareme kib bye öptüm Vezir : beline kuvvet kanka
Padişah: slm nbr tanışalım mı? Maria: kimsin? Padişah: padişah Maria çevrimdışı görünüyor... Padişah (ileti: hareme gittim *hemen dönecek*)
Vezir: devletlum sırplar elçimizin kafasını kesmişler, forward ettiler napalım? Padişah: neymiş o bi gönder bakalım *kafa_kesme.jpg gönderildi* Padişah: feyk **** bu! Vezir: ney haşmetlum? Padişah: feyk **** feyk sahte yani bir daha beni böyle şey için meşgul etme Vezir: hmm ok
-Aşçıbaşı konuşmaya katıldı
Padişah: aşçıbaşı akşama hünkâr beğendi yap da beğeneyim Vezir: hehe ilahi padişahım. Aşçıbaşı: haha emredersünüz devletlum Padişah: zorla gülmeyin lan hadi ben kaçtım haa bu arada vezir yonjada yorum yaz lan bana
-Constantin konuşmaya katıldı Constantin: yüce padişah sarayda benim cep telefonu kalmış ben burdan çaldırıyorum sen bi bakıver bakalım mesaj neyin gelmiş mi? Padişah: bre dürzü sen kimsin ki bana emir veriyorsun cons: şeyyy şu jestimi kabul ederseniz bi dostluk simgesi olarak.. *arka plan paylaşılıyor* *istanbulsince1453.bmp gönderildi* Padişah: 3310 muydu senin telefon?
Padişah: ulaa vezir nası açılıyo bu? Vezir: verin mail adresinizi ve sifrenizi açıyıp efendim. Padişah: al bakalım. Vezir: (içinden) haha yedi keriz
|
|
|
|
|